Highlights van Argentinië

Highlights van Argentinië

Argentinië wordt ook wel gezien als een van de meest spectaculairste rondreisbestemmingen van Zuid-Amerika. Argentinië is dan ook een land met vele hoogtepunten en prachtige bezienswaardigheden. Zo vind je in Argentinië diverse indrukwekkende steden en prachtige gebieden. De hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires, is een must-do maar ook de stad Salta mag als hoogtepunt worden gezien. Vergeet zeker de indrukwekkende Watervallen van Iguazú bezoeken, gelegen nabij de grens met Brazilië. Daarnaast beschikt Argentinië over prachtige gebieden als Patagonië en Vuurland. Kortom, Argentinië is een veelzijdige rondreisbestemming die voor iedereen wat te bieden heeft. Klik op een van de highlights voor meer informatie. Op onze kaart vind je tevens de locaties van de bezienswaardigheden. Plan zo met onze Argentinië hoogtepunten je eigen op maat rondreis.


De mooiste stukjes Argentinië hebben wij al voor u verzameld en voor u op de website gezet. Klik op de naam van de highlight om er meer informatie over te vinden. Bekijk alle hoogtepunten van het prachtige Argentinië ter inspiratie voor je individuele rondreis door een van de meest spectaculairste landen van Zuid-Amerika.


Tip: Combineer je rondreis Argentinië met een rondreis door een van de andere landen in Zuid-Amerika. Ontdek zo nog meer fantastische hoogtepunten en bezienswaardigheden van dit bijzondere continent. Zo combineer je eenvoudig je individuele Argentinië rondreis met landen als Brazilië en Chili. Op zoek naar een geheel verzorgde combi rondreis Argentinië? Je vind hier diverse aanbieders en reisorganisaties die Argentinië groepsreizen aanbieden in combinatie met hoogtepunten van o.a. Brazilië en Chili.

Highlights van Argentinie

Hieronder vindt u een aantal highligts van Argentinie welke u zeker niet mag missen tijdens uw rondreis door Argentinie.

Copyright 2010 RondreisArgentinie | Links | Algemene Voorwarden

Top aanbiedingen

1
21 Daagse rondreis door Argentinie € 2.448,00 Meer informatie
2
17 Daagse rondreis door Argentinie € 2.489,00 Meer informatie
3
0 Daagse rondreis door Argentinie € 4.561,00 Meer informatie

Bekijk alle rondreis aanbiedingen

Het weer in Argentinie

De tijd in Argentinie: 09:06:15

Al in Argentinie geweest?

Bent u al in Argentinie geweest? Stuur dan nu uw reisverslag naar ons toe, wij zullen deze dan op de website zetten.
Stuur reisverslag in...